Sikkerhed

Sikkerheden i vores studentervogne er altid i top

En vigtig faktor for en succesfuld studenterkørsel, både for jer og for os, er at sikkerheden er i top! Vi tillader ingen uheld, og dette har vi blandt andet sikret ved at udføre tværgående ræling helt til taget af studentervognen, som ikke oprindelig er et krav iht. bekendtgørelsen om ombygning af ladet. Trappen er udført i en 45 grader hældning med tilhørende gelænder, derudover er vores borde og bænke fastmonteret til ladet.

Vi vælger vores chauffører til jeres studenterkørsel med omhu

De er alle meget erfarne på deres område og de har stor fokus på sikkerhed. De har alle lastbilkørekort og har været på krævet chaufføruddannelse. Vores studentervogne er alle udstyret med fartskrivere og med vores dygtige chauffører overholder vi køre-/hviletiderne.

For at sikre en sikker studenterkørsel har vi følgende regler:

  • Ingen af studenterne må betjene trappestigen, det ordner chaufføren for jer. Den er utrolig tung og man kan komme galt afsted, hvis man ikke er bekendt med teknikken.
  • Der må ikke kastes flasker eller lignende ud af studentervognen. Chaufføren rydder jævnligt op for jer på ladet, i skal bare lade skrald og tomme flasker stå på bordet, så tømmer han det, når I er ude af vognen.
  • I må ikke danse på bordet, det er udelukkende for jeres egen og DJ’ens sikkerheds skyld, taphanen til fadølsanlægget er placeret midt på bordet og kan slå hårdt.
  • Det er ikke tilladt at hænge med hovedet ned af i studentervognen.
  • Det er ikke tilladt at sidde med benene ud over siden af studentervognen, da vi indimellem kører på meget snævre steder.

Relevante links

Link ang. studenterkørsel generelt
Link ang. opbygning af ladet til studenterkørsel

Grundig kommunikation fra start

Vi har stor forståelse for, at behov og ønsker kan variere, så vi tager gerne en snak med Jer omkring netop dette, inden I træffer Jeres valg. På den måde kan vi bedst muligt finde frem til det produkt, som passer til Jer.