Om os

Vi gør alt for at give jer den ultimative studenterkørsel

Bøje studenterkørsel ApS er en lille familieejet virksomhed, som har beliggenhed i Horsens.

Vi brænder for at skabe den bedst mulige oplevelse for jer og har derfor skabt de bedste rammer til dette, med vores luksuriøse studentervogne.

Vi har stor fokus på kvalitet og sikkerhed

Vores studentervogne bliver ikke brugt til andre formål end studenterkørsel, hvilket betyder, at de er konstrueret udelukkende til dette, og vi behøver derfor ikke gå på kompromis på nogen områder. Vi vil beholde vores gode omdømme og det gør vi ved at sørge for en uforglemmelig studenterkørsel for jer.

En stor del af vores henvendelser, går ud på at klassen gerne vil have en hvis kvalitet, men samtidig en studentervogn, hvor det er okay at holde en ordentlig fest. Hos Bøje Studenterkørsel ligner studentervognene en million og vi håber og forventer at I fester, som I aldrig har gjort før.

Hvis det skal gøres lidt kortere, så går vi efter at give jer den ultimative studenterkørsel – I bliver kun studenter én gang, så hvorfor ikke gøre det med stil?

Grundig kommunikation fra start

Vi har stor forståelse for, at behov og ønsker kan variere, så vi tager gerne en snak med Jer omkring netop dette, inden I træffer Jeres valg. På den måde kan vi bedst muligt finde frem til det produkt, som passer til Jer.