Vi har som nogen af de få på markedet valgt at restaurerer vores studentervogne fra top til tå! Vi er ikke gået på kompromis med detaljerne, og vores studentervogne er derfor spækket med lækkert og topmoderne udstyr til jeres studenterkørsel! I vores studentervogne har vi bl.a. fadølsanlæg, stripperstang, fastmonteret kopholder, og ikke mindst 2000 watt JBL EON 515/615 diskotekshøjtalere, hvortil I kan tilkoble jeres telefon, ipod eller lign., hvis I ønsker selv at stå for musikken. Der er også mulighed for at have en af vores professionelle Dj’s med om bord, som selvfølgelig medbringer hele udstyrspakken, bl.a. røgmaskine, diskotekslys og mixerpult, og sørger for at holde festen i gang under hele jeres studenterkørsel.

Bøje-Studenterkørsel tilbyder en studenterkørsel udover alle forventninger og med garanti den mest luksuriøse, hvor der ikke er noget at sætte en finger på. Vi giver jer en dag I aldrig glemmer – et minde for livet.

 

Vi tilbyder

- Plads til 36 +

- Friske chauffører der med garanti er i det vildeste humør

- Mulighed for DJ i alle 10 timer der giver den maks gas hele dagen

- Mulighed for iskold fadøl fra taphane monteret i studentervognen

- Der er 2 x 1000 watt diskoteksanlæg af den bedste kvalitet monteret i alle studentervogne

- Solide borde og bænke

- Højt til taget, så det er muligt at danse på bænkene

- Kopholdere til alle i vognen

- Fri brændstof

- Fri kilometer

- Rengøring under og efter kørslen

- Stripperstang i alle vognene

- 220 volt stik til mobil opladeren 

Det siger vores kunder

Vi brugte Bøje studenterkørsel i 2013, og var den fedeste oplevelse længe. Servicen var god og der var styr på tingene! Kan klart anbefales!
— Camilla Ellebæk
Super god service! I har været med til at gøre dagen til en super oplevelse for min klasse og mig! Alt var så fedt!
— Chanthakan Prashit
Aldrig i mit liv havde jeg troet at jeg skulle opleve noget så vildt! Det overgår alt! Tusind tak for en helt igennem fantastisk oplevelse!
— Agnes Munk Skjelmose
God stemning, glad og utrolig venlig chauffør var med til at gøre dagen helt uforglemmelig! Wow, kan bestemt anbefales!!! :)
— Kewin Eeg Risom Holm