Luksuriøs studenterkørsel
i hele Danmark

 

Om os

 

Bøje studenterkørsel har studentervogne i den luksuriøse ende af skalaen. Vi vil faktisk gå så langt at sige, at vi med garanti har Danmarks flotteste og mest gennemførte studentervogne. Vores studentervogne er veludstyret lige fra stripperstang til fadølsanlæg.

Vi har stor fokus på sikkerhed, da dette er altafgørende for en flok småberuset glade studenter. Vi opgraderer hvert år vores studentervogne med nyt og forbedret udstyr – det gør vi af én grund, vi vil være de bedste i faget.

 

Masser af udstyr som fx fadølsanlæg, 2000 watt musikanlæg, stripperstang og meget mere
I bliver kun studenter én gang, så hvorfor ikke gøre det med stil?

  • Bøje studenterkørsel sørger for den vildeste fest
  • Vores fokusområde er helt og alene til jeres fordel
  • Vi finder en pakkeløsning der svare til jeres behov

Fadølsanlæg

Vi har som noget helt unikt valgt at installere fadølsanlæg i vores studentervogne, det er en ydelse som vi af erfaring kan se har stor succes. Ikke mindst giver det iskolde Tuborg øl fra fad dagen lang, men det er også med til at sætte humøret op med denne ekstra luksus om bord i vognen

DJ i vognen

Vi har et samarbejde med et hold topprofessionelle Dj’s fra hele landet der er klar på at give den fuld gas, vi må erkende at med Dj ombord bliver dagen noget hel exceptionel, specielt på dette punkt har vi fået nogen af de bedste anmeldelser.

36+ Pladser

Vores studentervogne er som standard monteret med stripperstang i rustfri stål, kopholdere i massiv egetræ og med et lad på hele 5,7m i længden 2.35 m i bredden og 2.3 m i højden er vores mindste vogn godkendt til hele 36 personer og den største til hele 42 personer.